У нас багато ще злодіїв, Недобитків і гречкосіїв, Але ще більше крикунів І скороспілих віщунів… Такі сидять собі у хаті Зарозумілі і пихаті, Плетуть чванливо про таке, Що навіть мудрий не збагне. Такі вони уже розумні, Не підкрадеться навіть сумнів, Що розум їх, лиш на словах, А, як до діла – то ніяк… Бо десь вони там на Гаваях Безпечно їздять на трамваях, Їдять банани і кокос, Забули що таке мороз. В них задоволення - одвіку «Залити сала» чоловіку, І, наклеп виливши брудний, Задовольнити день нудний. Щоб гіршою була жорстокість, Свій пасквіль тицяють, як докір… От, якби всякі горлопани Не обсипали сіллю рани, А взяли в руки автомати, Які вручають військкомати, Щоб йти на східні рубежі, Чи зупиняли б грабежі Своєї Неньки України, Було би менше в роті піни…
Зачепило. Так їм, пані Катерино, отим горлопанам, що на Гаваях!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")