Чорна хмара нависла над краєм
Придністров’я торкнулась крилом
Патріоте,тобі присягаєм
Вже завтра підем напролом.
Заплакало небо,сивочолая мати
Чути плач її ген до небес
Весь в темряві батько стоїть біля хати
На себе ти взяв за усіх такий Хрест.
Ти вірив в народ,посміхався
Боровсь за майбутнє синочка
Україною жив,закохався
Залишилась вишивана сорочка.
Чому так, мій сину?Питаю,чому?
За край свій вступився спиною
Та ні,моя мамо,я віддався йому
Я віддався,не плачте за мною.
Не плач,Україно! Дружино,не плач!
Не втомивсь я сьогодні,мій тату
Синочку,ти чуєш?Прошу тя,пробач!
Та я поглядатиму хату.
З висоти, із небес збережу тобі сон
Обідцяю,що прийду в садочок
Ти не бійся,мій сину,буде все в унісон
Я прошу,ти не бійся,синочок.
Україно моя!Я прошу вас усіх
Не цурайтесь її,нас багато!
Любити свій край,чуєш брате,не гріх
Так навчав мене жити мій тато.
Придністров'я,бувай!В небесах я-живий
Ангелятко я тут. Чуєш,мамо?
О,Боже!Мій,сину-ти ще молодий
Чому,мій синочку,так рано?
Я псів зненавидів,хряків не любив
Та прошу вас усіх посміхнутись
Я неньку любив,та звір мене вбив
До вас я хотів повернутись.
Присвячується Віталію Козаку м.Тлумач.
Йому не виповнилося 34 роки.
Слава Україні! Героям нашим слава! Світла пам'ять тим, кого з нами вже нема! Це жахіття, яке ми переживаємо нарешті відкриє нам очі на ворогів і друзів. Дякую дуже за вірш, він доречний сьогодні.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")