ДОПОМОЖИ
Зарано суд неправедний радіє,
На шию зашморг не накине їй.
Який там зашморг, як вона НАДІЯ,
І будь-який здолає буревій .
Том верещить і спокою не знає,
Всі докази з химер і миражів
НАДІЯ вправно всі їх відкидає,
І вириває з них плевели лжі
НАДІЇ правда міцно нас гуртує,
Лихому вже не буде вороття.
Із нею мир у світі запанує,
Добробут, щастя, щирість, сенс життя.
НАДІЯ у полоні вже два роки,
Неправий суд вже геть оскаженів.
Вигадує страшні захмарні строки
Але НАДІЇ так і не скорив.
Боїться він меча зхрестити з нею,
Бо аж по вуха у брехні загруз.
І кожен в нім за сутністю своєю
Під світлом правди просто боягуз.
Скрізь щільні грати вогник ледь тьмяніє,
Слабкий?.. Та все ж нескорений, живий!
Допоможи, допоможи НАДІЇ!
Бо як не ти, хто ж допоможе їй?
9.03.2016
Додав: вершник (13.03.2016)
| Автор: © Юрій Іванов
Розміщено на сторінці : Українцям
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1095 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 2
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА