Її поганим словом обзивають.
Ще кажуть, що вона не українка.
Але отак в житті воно буває,
що вся надія - на тендітну жінку.
Всіляко її било і ламало.
Та має волю й нерви, мов канати.
Вона всього(всього!)покуштувала.
Навіть Лук'янівки міцні холодні грати.
За неї морди б'ють мужі успішні.
Бо сексапілу там... О, вона ЖІНКА!
Ангела Меркель, Хіларі? Та смішно!
А Юля... То таки картинка.
Не був її фанатом я до того.
Але тепер... Щасливої дороги!
Я в Україну вірую і в Бога.
І в Юліну майбутню перемогу.
25.01.10р.
Цей вірш був написаний мною більше 6 років назад. Тоді йшлося про вибори президента України.
Що сталося і як розвернулося на тих виборах ми всі знаємо:
слабак Ющенко зробив усе, аби переміг ПроФФесор-Янукович.
Україна мусила заплатити велику ціну, щоби виправити помилку(ЗЛОЧИН?) бухгалтера-бджоляра...
Я знаю про Леді Ю геть усе і всі закиди щодо неї мені чудово відомі.
Так - грішна по саме "не можу"! АЛЕ! На сьогоднішній день особисто я не бачу іншої постаті у політикумі України, яка мала би реальні шанси стати лідером і, яка мала би такий вірний погляд на економіку та соціальні проблеми України.
Воно так - краще було б мати за Провідника нації Дмитра Яроша, але ж ми з вами блискуче знаємо,
що на любих виборах в цієї мужньої людини шансів на перемогу немає.
Таким чином залишаються ті, хто вже не один рік на авансцені. З усіх цих фігур тільки
Юлія Тимошенко залишає враження людини, котра ЗНАЄ і МОЖЕ. Мені здається, що час
"нашої Юлі" доволі скоро настане. Можливо, саме вона зможе вивести Україну з тієї
прірви, в котру завели нашу Батьківщину недолугі політикани-чоловіки!