КАПЕЛЮШКИ (пісенний текст) Капелюшки не дурниця, То важливий елемент, Капелюшок таємниця, І на Пані претендент. Такі речі не всі носять, І не кожній до лиця, Вони вихованість просять, Та природу від митця.
Капелюшки то важлива, І незаурядна річ, Вдягне та, яка вродлива, І піде хоч в день, хоч в ніч. Де високі є підбори, Суконька там до землі, Коли їсть, в руках прибори, Грають наче рольові.
В капелюшках є порода, Безумовно є і стать, Їх завжди диктує мода, Хто їх носить має знать. Капелюшки різносортні, Є відзнакою людей, Чоловічі і жіночі, Капелюшки для дітей.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")