В мій кришталевий світ
Ніхто не зазирав,
Признатись - я і сам, туди не зазираю
Болючий часо слід
Журбою обв'язав
В риториці життя не віднайти розмаю.
У чорно-білих днях
Сховалася любов,
І синьо-жовта тінь розтанула в безодні
Лишилася у снах
За сотнею оков
Загублена весна - сумна та прохолодна.
|