Маячня набила вже оскому, що несуть «гаранти» у народ.. Я би теж зажив би «по-новОму», аби в місяць – доларів п’ятсот. Та за п’ятдесят не розживешся. Їх навряд чи вдосталь на прокорм. А він меле, язиката Хвеська, про ефект «гарантівських» реформ. Зве мене «дешевим популістом», бо, мовляв, я ще не склеїв ласт… Вчора, бляха, жінчине намисто здав в ломбард, щоб заплатить за газ… «По- новОму», курва… Щоб ти всрався зі своїм таким «новИм» життям! Мало нам проблем, що на Донбасі, на тобі! І тут «поперло « нам!.. Певно, ми таки у чомусь винні, перед Богом… Видко, тьма гріхів, що в колисці волі – в Україні, він дозволив шабаш для чортів! Певно, то така його наука нам убогим, жадібним, сліпим!.. Нам, що продаються, наче суки, за кіло гречаної крупи!.. ............................................... Ніч… Холодна… Металево-сіра… Сплять щасливі, милі дітлахи… Треба йти, допоки є ще віра, на Майдан… Спокутувать гріхи…
А я проти всього Вами сказаного, бо Ви, певно відноситесь до людей, Вами ж змальованих, які дальше п'ятисот доларів, нічого не бачать. Таким людям треба все і відразу, а як і хто повинен це зробити, їх не цікавить, їм би кричати і вимагати. А, ще я проти крипкеньких слів, якими так щедро здобрений вірш, як не є, а ми на літературному сайті.
Так. Мені треба не абстрактне "нове життя", а життя без страху, що завтра моїм дітям не буде що їсти. Якщо хтось краде в мене можливість жити достойно зі своєї праці - він мій ворог. Так "мінстецю" і передайте.
Дуже болить, коли одні бідують, ледве кінці з кінцями зводять, а пани жирують, філософствуючи.крадуть, справи заводять, а чи когось реально посадили?
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")