Душа болить за нашу країну,.. так болить...Я ці довгі два роки не могла доторкнутися до писання, так ніби у полум'я майдану попадали усі слова,ніби частка душі обгоріла. Зараз хочеться вірити у краще,але... без надії сподіваюсь!!! ВІРШ НЕПОГАНО НАПИСАНИЙ. ГОЛОВНЕ ВІДЧУВАЄТЬСЯ ДУША!!!
Байдужість стала нормою життя,- Байдужість основна біда а поряд з нею і руїна серця . Хтось у окопах гине на війні,- не тхось - герої гинуть на війні ! Росія доси ще тюрма народів .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")