Пане Олександре, з якою метою Ви виставили три вірші і в кожному негативу по вінця? З усього Вами сказаного, Вас не влаштовує спокій і Ви точно не знаєте, що каже Вселенський канон - Подібне притягується подібним. Вам потрібно, треба чи не треба, боротися, а це означає воювати і вбивати. Може перед Вами поставлене завдання підбурювати народ?
А... Я зрозумів, в нашій Державі спокій і все гаразд... Так по вашому? В нашій Державі немає війни, не вбивають хлопців, так по вашому? В нашій Державі люди добре живуть, пенсіонери мають гідну пенсію? Чи ви за принципом "моя хата з краю"? Раджу Вам зустрітися з бійцями, зустрітися з матерями загиблих, з дружинами загиблих і дивлячись їм в очі, розповісти, що в нашій Державі спокій і все гаразд.
Дуже Вам дякую за відгуки, небайдужість до долі нашої Неньки та увагу до моєї творчості!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")