Маю невеликі статки,
З них сплатив усі податки,
Залишились лиш у хаті
Два трофейні автомати,
В’язка новеньких гранат,
Приготованих до свят;
На полицях сплять рушниці,
Змащені, все як годиться.
Ще надворі у стодолі
Кінь броньований стоїть,
Він тримає на прицілі
Вхід до хати і воріт.
На горищі вітер свище
Крізь трубу у РПГ
А у лісі є ще схрони,
Там збираються загони
Грибників – лісовиків,
Сірих стріляних вовків.
Маю ще собі у спадок
(запорожців я нащадок)
Дух Свободи й Непокори,
Що руйнує мури й гори
І від нього з переляку
Порошенко і Аваков
Зчезнуть з нашої землі
Разом з ними й москалі.
А жидів всіх з України,
Мов полову, вітер звіє.
Маю ще в офшорних банках
Внесок від гуманітарки:
Кількасот легеньких танків,
Та з півтисячі гармат,
Що покине «руцький брат».
Я людина зовсім мирна,
І у всьому є достаток,
Ви залиште Україну,
Не примушуйте стріляти.
01.10.2016р.
Ой, ну що ж це Ви, пане Олесю, так відверто таке добро в декларацію подаєте? А як відберуть? Я ось теж холодну зброю маю (стара сокира і кухонний ніж). Але в декларації не заявила. Бережу для надзвичайного випадку.
Своє добро я не віддам нікому, і Ви, Пані Таміла, тримайте нагострену сокиру та косу,бо скоро будемо голити ненаситні морди... Дякую за розуміння.Творчих Вам успіхів та натхнення.
Дякую вам всім, друзі, за відгуки та коментарі.Радий бачити вас на своїй сторінці.Заходьте ще, буду завжди радий.Творчих вам успіхів та злетів.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")