Звільнити руки до роботи - то так! Перековувати мечі на рала ми не будемо, але звівнити руки до робрти треба. Щось у нас, як в дурному фільмі, все робиться повільно-повільно. Виходить - це верхам вигідно.
Напевне,п.Петре, бо як це треба (Луценко), то в один день зробили: подання, друк і підпис, а нам вішають лапшу, аж до п'ят, не можна, регламент, читання і тягнуть, як бичка за хвіст.Дякую за комент!
Правди мальовані тут Вами, чіпають мене в чужині. Скажіть, чи влада бачить драму? Чи бачить сіяні вогні московським неприязним братом? На мою думку видко, ні. Народ мусить вдруге постати і порміняти тих в горі. Я був, я є і буду з Вами на полях, де наше лежить. Піду молитись в наші храми за тих, яких душа болить... З повагою до Вас Пані Катерино Василь Шляхтич з Польщі
Все та влада бачить і все вона знає, тільки чомусь грається з народом, мало накрали, їм треба більше, а народ годують обіцянками, але терпець знову вривається... Дякую за візит!
Збирай свої, народе, сили! До гурту клич богатирів, Щоби грудьми вони спинили Плачі дружин і матерів.
Цими словами мав закінчуватися цей вірш, але я їх сама злякалася, бо завжди проти всякого насильства, а тут прямий заклик...Можливо знайдеться інший шлях...хотілось би надіятись на те...Дякую!
Героям слава! Пані Лесю, життя - непередбачуване, а нинішні темпи зростання цін на продукти, на комірне і взагалі на життя заглиблюють наш народ все глибше в бідність. Влада не дає, а забирає, а як і дає, то копійки, а забирає... навіть не забирає, а вигрібає все з кишені бідняка.Соціально ми не захищені, запасів не маємо, живемо одним днем, то ж і відбирати нічого, та й навіщо марати собі руки, хіба ми щось для тих "грошових мішків" значимо... Дякую за візит! За репутацію, особливе дякую!
Мовчу, бо нічого додати до того, що Вам написали, п. Катерино. Рятують тільки субсидії. ***Дякую за правдивий вірш. Хай щастить! Може ж таки щось та зміниться... Будемо сподіватися на краще!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")