Погоджуюся, пані Катерино. Хіба щодо останньої строфи маю застереження. Суто по змісту. Бо вже народ за століття стільки разів складав владу в бутерброд, що й не злічити, а правди так і не знайшов. Певно, правда десь у людських душах. Не знайдуть її там, не змінять суспільні орієнтири в житті, будемо складати всіх у бутерброди аж до крові на пальцях та самому бутерброді, а правди знайти не зможемо.
Тут я з Вами погоджуюся, що в суспільстві потрібно правильно розставити орієнтири, але для цього потрібна особистість, поводир, гетьман, якого на даний час нема, можливо він десь на підході, бо людина припускає, а Господь розпоряджає. Дякую за візит!
Дуже правдиво. Я з Вами, пані Катерино! Де принциповість, де порядність, де честь і гідність? Одних крадіїв поміняли на інших. Обираємо ніби нормальних людей, а лиш прийшли до влади - враз скурвились. Гризуться, чубляться один з одним, чия фракція краща, а нам що з того?
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")