Ну чому це ви такий сьогодні прискіпливий, пане Сергію? То ритм не той, то наголос заїдає. Хороший у пані Галини вірш (повний любовного трунку). А над формою, звісно, потрібно попрацювати( я маю на увазі ритм вірша, наголоси де-не-де замінити, чи то пак, слова інші підібрати). Не поспішайте, пані Галино, викладати "свіжоспечений" вірш відразу в інтернет. Бо ж пан Сергій іноді не в дусі буває. Нарветесь.
Дякую пане, Пікарось, що ви так глибоко зацікавились моєю "творчістю" Я зразу зреагувала неправильно. Але, коли почала перечитувати, то засоромилась. Дуже багато люблячих і любимих згасли у п'янстві і в чужих, солодших напитках - перестали бути сонцем у своїй хаті і своїй дружині.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")