Ісус наш гряде!
Господь наш з хмарами гряде
У сонмі ангелів святих.
Хвала Йому! Ісус іде
Забрати вже усіх Своїх!
Труба Архангела гуде,
І голос лине по землі:
«Вставайте! Наш Ісус іде!
Хай плачуть і бояться злі!»
Побачать ті, що розп’яли,
І в бік загородили спис,
Вінець терновий нап’яли
І ті, що вбити поклялись.
Тим, що повірили в Христа, –
Велика радість, щастя, спів.
Для них досягнута мета:
Ісус прийшов, як заповів!
Хвала Тобі, наш Цар, Ісус,
Спаситель наш, Живий Ти Бог!
І правда вся із Твоїх вуст:
Не буде сліз а ні тривог.
Ті, що Ісуса прийняли,
Він став навіки в них Господь,
Корону слави одягли
І білий з золотом ефод.
|