"Ми бачимо оптимістичне зростання. На 2017 рік ми заклали 3% зростання. Я думаю, що ми можемо збільшити цей показник…
Ви напевно вже відчуваєте, що стабільність валюти з'явилася й зростання промвиробництва спостерігається. Ми вже розуміємо сьогодні, де на ринках потрібно підвищувати наш експортний потенціал". (Гройсман)
Заради цього варто бУло жити!
Добробут налетів неначе шторм!
Ще рік тому не міг я уявити,
що так попре від нинішніх реформ!
Куди б нас Яценюк завів, лиш Бог зна!
І добре, що за ним вже загуло!
За справу взявся Володимир Гройсман!
А це вам не якесь тупе мурло!
Який він молодець! Яка красава!
Усіх реформ конструктор, і пахан!
Дивися хоч наліво, хоч направо –
добробут б’є, як Вінницький фонтан!
Як слухаю його, то наче лиже
мою п’яту сіамське кошеня!
І похер, що нема грошей на їжу.
Зате цей пан нам «вевепе» підняв!
Зате він нам закрив в селі лікарню,
щоб більше не хворіли селюки!
Тепер всі знають, що хворіти – марно!
Тому здорові, наче ті бики!
Готовий я терпіти й до могили
ці злидні без початку і кінця,
аби мої прапраонуки їли
удосталь м’яса, риби, і сальця!
Одне херово, я в селі – єдиний,
хто не шатун, чи парасючий син!
Хто впевнений - лиш Гройсман Україну,
підніме разом з Ревою з колін!
Лик Гройсмана висить, а не Христоса
серед моїх обшарпаних шпалер!
Бо навіть Гондурасу втерти носа,
з таким прем’єром зможемо тепер!
Все влучно, тільки трохи лайка, На вуха тисне в цьому попурі, Реально, виписана байка, Та не брудни вірші у слово-грі. Нас тут читають навіть діти, А мова калинова у зворот Спроможна виправить кульбіти, Що видав матюкливий рот. Тому наблизь свої магніти І вирівняй ошурок хащі, Паркан усяк гаразд глумити, Та без трьох букв - на вигляд - краще...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")