Пані Катерино, згодна з Вами, треба нести свічку поминальну. Ну що ти будеш робити. Зустрічаю сьогодні свого колишнього учня біля меморіалу. Він в казачій шапці-кубанці, з георгіївською стрічкою на лацкані. Гарний сім'янин, двоє діток, золоті руки, а в голові - світ навиворіт. Спитала, що це означає. Каже: - Моя справа. Як все це складно і сумно.
І зарадити тут нема чим, у нього свій погляд на життя. Я розумію, що всі однаково думати не можуть, але дивно мені, щоб не бачити очевидного...Дякую Вам за коментар і підказку! Слово георгієвська мені виправив комп'ютер, на велику букву, і я навіть засумнівалася, але не стала виправляти, бо подумала, що так має бути, та побачивши у Вашому коментарі з малої букви, таки виправила.
Але ж Ви бачили помпезність святкування цієї дати в Москві? Виставили на показ свою силу і дурість.., а на словах вони так шанують, так піклуються про ветеранів. Влаштують клоунаду раз в рік, а решти часу живи як хочеш...та й стрічка та георгіївська доброго слова неварта, та саме вона стала нині москалям наріжним каменем. Дякую!
Буває.., бо ми всі різні і кожен має свою думку, та коли йдеться про Батьківщину, про дім в якому ми живемо, то тут ми повинні бути одностайні, а не різати гілку на якій ми всі сидимо. Дякую!
Мій дід пройшов усю війну, був ранений, контужений, проте вернувся з війни живим Розповідав багато про війну і про День перемоги... Який це був радісний день. Яке свято. В нас завжди в цейдень збирались ветерани, святкували Перемогу . Це дійсно було Велике свято "радость со слезами на глазах" Багато в нього було друзів-фронтовиків різних національностей..... Чи міг би він уявити, що росіяни можуть стати ворогами?! Мав він і нагороди, шанував георгієвську стрічку,... а тепер, коли з нею на грудях здійснювались такі бесчинства, вона сприймається зовсім по іншому. Але певно ветеранам вона лишилась як і раніше дорога.... Тому, я вважаю, що їх не можна засуджувати, а молоді потрібно просто пояснювати.... (хоч можна і нарватись)
На скільки я розумію, ветеранам дорога нагорода і пам'ять, а не стрічка на якій вона висить, і всі дії московії заставляють задуматись, і ветеранів. Дякую!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")