Вклонися низько в Ім’я Ісуса!
Низько вклонися, моя Україно,
Богу Одному Живому Святому.
Він бо почув, Свою рідну дитину
Й не дасть на поталу ворогу злому.
Всі, хто знесилів, у силі здіймуться
На крила орлині, вітром полинуть;
Всі побіжать, і ніде не спіткнуться
На горах стрімких, в глибоких долинах.
Дякую, Господи! Вічно Ти з нами,
Всюди, у всьому ти наша защита.
Вибач, що гнівимо, словом, ділами –
Всі, кому Божая правда закрита.
Господи, Правда Ти, Щит наш і Милість.
Всіх зміїв жени: шиплять, причаїлись,
Злісно кусають вони терпеливість;
За гріш продались, щоб кров людська лилась.
Прошу: буди всіх байдужих і сплячих,
Що ремствують, брешуть, вбивців вітають,
Хочуть готових млинців, ще й гарячих –
Сорому й страху – нічого не мають…
Господи, Боже, веди Україну,
На землях своїх нехай запанує!
Рани зціли, і зігрій сиротину –
Кожен хай бачить, і мир поцінує.
Вся слава Ісусу!
|