Жити навіки.
Жити навіки.
Бог око дав – дивися,
І вухо дав – почуй.
Ти трішки нахилися –
Нап’єшся досхочу.
Там, онде, під вербою
Дзюркоче джерельце,
Говорить, мов, з тобою:
Обмий своє лице.
І джміль там, над квітками
Все джу та джу, та джу.
Водицю п’ю руками,
Милуюся, сиджу.
Малесенький струмочок,
Побіг із джерельця
Болітцями в гайочок –
І так аж до Дінця.
Єднаймось, українці,
І станьмо, як ріка
Та змиймо у сторінці
Ментальність кріпака,
Що мріє знов про пана,
Нагайку і Гулаг.
У них брехня погана
Засіла у серцях.
Не дайтесь обдурити,
Єднайтесь, як струмки,
Щоб ворога відбити
І жити навіки.
Додав: iakhnevich (17.08.2017)
| Автор: © Галина Яхневич
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 3
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА