З рукою на грудях співають гімн... Ідуть у церкву й молять Бога... Ми знаємо, хто з них є ким і яку пише нам дорогу. немає сил в чесних людей , щоб відігнати від корита тих наших й ненаших свиней. Тих зрадників і сателітів... Дякую Вам, Пані Катерино за повчаючий вірш. Думками я з Вами. З повагою до Вас Васисль Шляхтич з Польщі
Так - не треба нікому робити зло , обзивати за те що кожен вибирає собі якісь псевдо і імя , шукає себе змінюючи назви і назвиська , бо головне завжди і всюди - хто що робить людям і як їх називає ! Головні вороги не прості люди які тут знаходяться і не треба тут шукати ворогів за те що кожен вибирає собі назву таку яку іншим не до вподоби ... ЛЮБИМОСЬ за те що ми хочемо добра УКРАЇНІ !
Я знав людей, які були борцями з несправедливістю. Такими затятими, що, здавалося, їх ніхто не схитне від тої боротьби. І ось прийшов час - людина сягнула влади. Як мовиться, "з грязі у князі". І все вичахло. Де буяла боротьба за права простого люду, раптом проріс такий затятий хапуга, що пошукати ще треба. Та що там наводити приклади - досить пройтися по персоналіях Верховної Ради. Ось тому й виникає в мене повсякчас питання - то що треба зробити, аби чесність зацарювала у всіх щаблях влади. Певно, тільки зрілість суспільства допоможе побороти цю біду. Бо доки ми клястимемо верхи, а потай нестимемо хабар лікарю, вчителю чи чиновнику - всі наші клятви будуть порожніми, як тріснутий баняк на смітнику. Це не до Вашого вірша, пані Катерино, претензії, вірш гострий і правильний, це просто роздуми, які він спровокував.
Є такий закон Всесвіту - якщо ти будеш змінюватися сам, то дуже скоро буде змінюватися простір навколо тебе, а ми кажемо, що один у полі не воїн...Дякую!
Погоджуюсь, що не кожна людина витримує перевірку грошима, владою, та все ж сподіваюся, що наше суспільство доросте до тих висот, де запанує право, де перед законом будуть всі рівні. Дуже Вам дякую!
А чи знаєте Ви, що серед найдорожчих друзів бувають найзапекліші вороги?...а привласнення чужих думок - називається плагіатом? З повагою.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")