Найперше бранка
рабою стала
І стала прикладом життя .
За Україну
Ти забувала
Невірний вказуючи шлях .
Чужим народам
Ти віддавала
Своє життя , тепер й раніш …
Про Україну
Ти забувала
Ти українка ?
.. менш… чи більш… ???
РОКСОЛАНИ З РОКСОЛАНІЇ
--13—09—2013—8—27—56—
|