Коментувати також можна з та

Чт, 25.04.2024, 22:39
Меню сайту
Категорії каталогу
Проза [1019]
Прозові твори друкуються тільки тут
Відеовірші [133]
Аудіовірші [49]
Українцям [2669]
Вірш-пісня [542]
Вірші про Україну [1478]
Вірші про рідний край [806]
Вірші про мову [213]
Збірки поезії, поеми [112]
Абетка [22]
Акровірш [31]
Байка [106]
Загадки [15]
Верлібр [144]
Елегія [51]
Історичні вірші [289]
Вірш-усмішка [997]
Вірші про сім'ю [402]
Вірші про рідню [152]
Вірші про жінок [661]
Вірші про чоловіків [110]
Вірші про військових, армію [210]
Вірші про Перемогу, війну [410]
Вірші про кохання [3366]
Вірші про друзів [713]
Вірш-казка [132]
Казка (проза) [29]
Проза для та про дітей [19]
Вірші для дітей [333]
Вірші про дитинство [321]
Вірші про навчання [58]
Вірші про професію [82]
Вірші про eмiгрантів [147]
Вірші в перекладі [705]
Вірші про свята [203]
Вірші про спорт [18]
Вірші про природу [1218]
Вірш-тост, вірш-привітання [114]
Для мене поезія - це [191]
Поети [272]
Поетична майстерня [51]
Оповідання, про поетів, творчість [24]
Релігія [290]
Щастя - ... [597]
Жінка - ... [260]
Життя... [4422]
Філософам [1294]
Громадянину [865]
Метафізика [154]
Опитування для Вас:
Дайте оцінку сайту української поезії
Всего ответов: 607

ШЛЯХ до ТВОРУ:  

         
Вірші/статті категорії та розділи української поезії, українська проза
    Твори за тематикою категорії та розділи української поезії, українська проза Українцям
 

Повія. До Надії Савченко



Гей, Надюха ти Надія,
що ж зробила ти, повія?!
Що ж ти так запродалася
та до ригів подалася?!

Чом ти Путіна схотіла
привести в міста і сіла?
Все, падлюка, сплюндрувала!
Слави тобі було мало?!

Так, злочинців треба рвати,
але ж,  що ти хочеш дати?..
Яничарів та совків?!
Оте щастя - для хохлів?..

Гнида! Ти - не українка!
Ти - мерзотна напів-жінка!
Палиш, п'єш, мов той "ватан"...
Путін, курво, твій пахан!

              24.03.18р.



Для тих, хто не знає: на фото - Надія Савченко після рішення Верховної Ради про її арешт передає на зберігання путінському холую - регіоналу Нестору Шуфричу зірку Героя України. Поряд - не менший рашист - Євген Мураєв. Коментарі зайві!

 

Додав: ruhlyvy (24.03.2018) | Автор: © Борис Костинський
 
Розміщено на сторінці: Українцям

Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:

Переглянули твір - 1446 чол.
 
  
  у Вас # закладок

Автору за твір:

 



Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 17
avatar
2
1 Asedo1949 • 17:59, 24.03.2018 [Лінк на твір]
Я  не  знаю,  як  оцінити  цей  вірш,  тільки  дивуюся,  які  ми  люди  непостійні. Ще  не  далеко  відійшов  16-тий  рік...  Пам'ятається,  як  ми  всі  переживали  за  Надію,  яка  томилася  в  російській  тюрмі  і  Ви, п.Борисе,  в  тому  числі,  і  ось  варто  було  людині  оступитися(ще  не  доказана  вина, хоч  її  знайдуть  і  докажуть, навіть,  якщо  її  там і  не  було, бо  в  центрі  влада),  як  ми  вже  готові  обізвати,  облити  брудом,  начепити  ярлика  і  викинути  на  смітник  історії. Мені,  як  матері,  її  шкода,  і  я  чомусь  не  впевнена,  що  вона  мала  намір  зрадити  Україну.
avatar
0
2 ruhlyvy • 18:29, 24.03.2018 [Лінк на твір]
Пані Катерино, мені СТРАШЕННО гірко, що я - дуже досвічена людина з гарними аналітичними здібностями отак був повівся на всю ту оману, котра була навкруги "льотчиці-героїні"! Але ж бачив, що вона - безбашенна та має психічні проблеми! Читав і про те, що вона була п'яна, коли потрапила у полон і саме через її пиятику загинуло аж 15 добровольців, котрих вона повела за собою "пи*дити сєпаров"(так і сказала хлопцям!)! А тепер, пані Катерино, УСЕ чітко видно! Є відео, є фото, де ця "патріотка" , НЕ ШУТКУЮЧИ, говорить про можливість МАСОВИХ нищень українців! І задля чого? А задля приходу до Києва ригів та маріонеток Путіна з Донбасу! Оце тобі РОЗРАДА Україні! Тьху!
avatar
2
3 Panna • 13:36, 25.03.2018 [Лінк на твір]
Доброго дня,пане Борисе.Здається дуже добре коментувати події в Україні на такій далекій відстані..Вибачте,але Ви напевно не відчуваєте ні життя простих українців ,а ні дії нашої влади.Вам як досить досвіченій та освіченій людині,.ХІБА не хочеться приїхати в Україну,і трохи попрацювати  задля своєї держави і свого народу ? пОБАЧИТИ ЯК МИ ЖИВЕМО,ВІДЧУТИ НА СОБІ ЖИТТЯ ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ,ТА ТИХ- ХТО МІШАЄ НИНІШНІМ УРЯДОВЦЯМ . ЗНАЮ ЩО НЕ ХОЧЕТЬСЯ....
щОДО САВЧЕНКО: ТАК,ВОНА ПРИПУСТИЛАСЯ ПОМИЛКИ,ТА ЦЕ ЩЕ НЕ ГОВОРИТЬ ПРО ЗРАДУ,ТАК ЯК ЦЕ ПОКИЩО НЕ ДОКАЗАНО (ХОЧА ,В НАС МОЖЛИВЕ ВСЕ І НА ВСІХ) АЛЕ ТАК ВИСЛОВЛЮВАТИСЯ В БІК ЖІНКИ,ВИБАЧТЕ ЦЕ НЕ КУЛЬТУРНО І НЕ ЕТИЧНО.
avatar
0
4 ruhlyvy • 15:11, 25.03.2018 [Лінк на твір]
Вітаю Вас, пані Ганно! Ви, з притаманною Вам комсомольською енергією, змішали усе до купи. :-))) На усіх сайтах усі ДОВІЧНІ комсомольці починають розмову з громадянами інших країн з дорікання їм на їхнє небажання жити в Україні. Пані, закарбуйте собі десь оце РАЗ і НАЗАВЖДИ: з України за усі роки виїхало понад 20 мільйонів населення! Тепер грошові перекази від емігрантів та заробітчан складають суми, більші за нинішній український держбюджет. Тільки в 2017 році сума грошей, котрі влили в Україну її колишні громадяни та заробітчани склала 9,3 МІЛЬЯРДИ доларів(не гривень!). Ці гроші є ВТРИЧІ більшими, ніж Захід надає зараз Україні на рік, як ПОЗИЧКИ і без цих грошей Україна може просто поринути у прірву економічних негараздів! Висновок: моліться, пані Ганно Богові(якщо віруєте!) за здоров'я усіх тих, хто живе поза межами України, бо без нашої МОРАЛЬНОЇ та МАТЕРІАЛЬНОЇ підтримки усі ви, скоріше за все, вже давно крехтали би під Путіним! :-)))
Стосовно Надії Савченко. Я вже про цю курву путінську сказав усе, що вважав за потрібне. Тепер надаю Вам шанс послухати людей, котрих я ДУЖЕ поважаю і котрі є ІСТИННИМИ ПАТРІОТАМИ України, і роблять для Неньки разів в сто більше, ніж хто б там не був. Це Оксана та Дмитро Корчинські. Ось це цікаве відео:

avatar
0
10 iv-ann • 19:18, 26.03.2018 [Лінк на твір]
Так ви праві , але і це справа яка має дві сторони . Ясно , що українці з покон віків , мабуть вже зо два століття живуть підтримкою тих хто виїхав закордон і там заробляє і висилає гроші для родини , для рідних . Ще за матінки Австрії , до 1914 року , за матінки Польщі до 1939 року , за СРСР -багато українців і інших людей , родичі яких заробляли за кордоном і висилали гроші рідним на Україну , собі могли побудувати будинки , купити машини , навіть дехто міг собі купити машини для того щоб створити підприємства , і інше , тобто допомога із за кордону - була велика . Але ось друга сторона медалі - , ясно в цьому є причина - погані закони , корупція , обкрадання владою простих людей , - ці гроші - не стали основою податків в державі України - а годували не ЦІЛУ ДЕРЖАВУ УКРАЇНУ - а допомогали вижити і добре жити простим людям , а коли не розвивається ДЕРЖАВА  ( бо не сплачуються податки в державний бюджет ) - то згодом і люди , хоч мають і досить великі гроші , які і самі заробили за кордоном , чи їм вислали близькі чи родичі - не мають перспективи в УКРАЇНІ ! Бо держава - це податки ! Ясно , я добре розумію владу яка про це знає - але вона таким же чином , теж , провладні люди , інші особи - собі заробляють за кордоном гроші - як наприклад Порошенко - має приблизно 5 заводів РОШЕН в Росії - і сплачує податки Росії для того , щоб вона воювала проти України . Ми всі знаємо що офіційно Порошенко відмовляється від цього бізнесу у ворожій країні , але неофіційно всі знають що це правда . А таких порошенків які в Росії діють проти України і економічно і політично і в інший спосіб є з добрий десяток . ОСь це проблема - і при чому тут Савченко ! Задумайтеся прошу , якщо ви аналітик !
avatar
0
5 Panna • 20:48, 25.03.2018 [Лінк на твір]
ДОБРОГО ВЕЧОРА ПАНЕ БОРИС! ВИБАЧТЕ,АЛЕ ВИ МЕНЕ НАПЕВНО ЗРОЗУМІЛИ НЕ ТАК. ЩОДО МІГРАЦІЇ З УКРАЇНИ,ТАК- Я ВАС НЕ УПРІКАЮ, ПРАЦЮЙТЕ З БОГОМ,МОЇ ДІТИ ТАКОЖ У МІГРАЦІІ,МІЙ СИН ,НАПРИКЛАД.ПРАЦЮЄ У ДАЛЕКОМУ ВЄТНАМІ,АЛЕ ТАК НЕ ПОВИННО БУТИ,ХОЧАБИ ТОМУ,ЩО МИ ЖИВЕМО У 21 СТОЛІТТІ,І ВЖЕ ПОВИННІ БУЛИ ПРОЙТИ ТІ ЧАСИ- КОЛИ ВИЇЗЖАЛИ НАШІ БАТЬКИ ТА ДІДИ. МИ Ж НАДІЯЛИСЯ НА ЗМІНУ ВЛАДИ,А ЗНАЧИТЬ НА КРАЩІ ЧАСИ ДЛЯ НАШИХ ДІТЕЙ. ТА СТАЛОСЯ ТАК ЯК СТАЛОСЯ,САМІ ВИННІ.РІЧ В ІНШІМ. БУВ ПОГАНИЙ РАДЯНСЬКИЙ СОЮЗ,ТАМ НЕ БУЛО СВОБОДИ СЛОВА,ХОЧ НАПРИКІНЦІ У 80-90 РОКИ ,А Я ПРАЦЮВАЛА В ДЕРЖАВНІЙ СФЕРІ 38 РОКІВ(ДОРЕЧІ,НАВІТЬ ПЕНСІЮ ОТРИМАЛА 1900 ГРИВЕНЬ)А ЗАРАЗ ОТРИМУЮ СУБСИДІЮ НА 10 ДНІВ,А ІНШІ 20 МУШУ ОПЛАЧУВАТИ ГАЗ ПО ЦІНІ 6.95 ГР.ЦЕ ПРИБЛИЗНО БІЛЯ 3000 ГРН. ІНАКШЕ НІЯК НЕ МОЖУ ГРІТИСЯ,ТАК ЯК НА УТЕПЛЕННЯ ХАТИ,РЕМОНТУ І Т.Д- САМІ ПОРАХУЙТЕ. ЖИВУ ОДНА, ДІТИ СОБІ НЕ МОЖУТЬ ДАТИ РАДИ.(ХОЧА ВСІ МАЮТЬ ВИЩУ ОСВІТУ),У НИХ СВОЇ СЇМ"..А РОБОТИ НЕМА В НАШІЙ НЕНЬЦІ- УКРАЇНІ.ТОМУ БЛУКАЮТЬ ПО СВІТУ.ДЕ ЗАРОБИТИ НА СІМЮ. я ЖИВУ В СЕЛІ.ВЕЛИКОМУ СЕЛІ,ДЕ ПРИ СОЮЗІ БУЛО ВСЕ ЗАВОД,КОЛГОСП.СІЛЬПО,ОРС,ЛІСОКОМБІНАТ,ЛІКАРНЯ НА 50 ЛІЖОК.У ШКОЛІ ВЧИЛОСЯ 1000 ДІТЕЙ,А ЗАРАЗ ЩО? ПОЛОВИНА ХАТ ПУСТИХ,ЗАВОД ЗНИЩИЛИ,КОЛГОСП ТАКОЖ,ЗАЛИШИЛАСЯ АМБУЛАТОРІЯ ТА ШКОЛА ЯКУ БАТЬКИ ЩЕ ЯКОСЬ ПІДТРИМУЮТЬ. І ВИ КАЖЕТЕ КОМСОМОЛЬСЬКІ ПОГЛЯДИ.ТА ХОЧБИ ЯКІ.Я БУЛА КОМСОМОЛКОЮ,ПРАЦЮВАЛА ВДЕРЖАВНІЙ УСТАНОВІ(БУЛА ДЕРЖ.СЛУЖБОВЦЕМ)І ЩО? ЗАРАЗ У СЕЛІ ЗАЛИШИЛИСЯ В ОСНОВНОМУ ПЕНСІОНЕРИ,ТА ТІ ЩО НЕМАЮТЬ КУДИ ЇХАТИ.А ПУТІНУ,ДУМАЮ,НАС ТАК ТРЕБА ЯК АМЕРИЦІ.НАС КИНУЛИ НА ВИЖИВАННЯ,БО ПЕНСІОНЕРІВ НЕ ПОТРІБНО.НУ НЕМА КОМУ НА НАС РОБИТИ.ДІТЕЙ ТАКОЖ.ЯКЩО ВАМ ЦІКАВО ТОНА ДИТИНУ ДО 3 РОКІВ ПЛАТЯТЬ БІЛЯ 800 ГР,А ЦЕ ТОЧНО НА ПАМПЕРСИ НА МІСЯЦЬ.І ЩЕ ОДНЕ.ЯК ВИ ДУМАЄТЕ,ЧИ Є ЩЕ У СВІТІ ДЕРЖАВА.ДЕ ТОМУ ХТО ВЕДЕ ДОГЛЯД ЗА ПРЕСТАРІЛИМ(ВІН НЕ МАЄ ПРАВО НА РОБОТУ,ПІДПРИЄМНИЦТВО І Т.Д.) ПЛАТЯТЬ 27 ГР У МІСЯЦЬ ТОМУ ПОСТАЄ ПИТАННЯ,А ЧИ ТРЕБА ЗАХИЩАТИ ТАКУ ВЛАДУ ? І САВЧЕНКО ВИЛИЛА ЇМ ВСЕ ЦЕ В ОЧІ. ТОЖ МОЖЛИВО ТОМУ ЇЇ СУДЯТЬ,А НЕ ТОМУ ЩО ВОНА В ЧОМУСЬ ВИННА. ТА ІСТОРІЯ ПОКАЖЕ ПРАВДУ,Я ТАК ДУМАЮ. ЩАСТИ ВАМ.
avatar
0
6 ruhlyvy • 00:17, 26.03.2018 [Лінк на твір]
Пані Ганно, ТОТАЛЬНО усі проблеми України почалися з того, що процес розбудови НЕЗАЛЕЖНОСТІ абсолютна більшість українців(до 75%) віддали у руки колишніх компартійних керманичів та їхніх КГБшних посіпак! І те тягнеться вже чверть століття! Якщо у дітсадок привести вихователькою професійну лярву, то через короткий час усі дівчатка почнуть мріяти про заробляння грошей бля*ством. Якщо ж компартійній верхівці нація надала карт-бланш на розбудову НОВОЇ України, то от Ви та Ваші односельці і мають ОТАКЕ життя!
 Стосовно Надії Савченко. Знайдіть можливість якось подивитись оте відео, що я Вам надав - там УСЕ докладно та вичерпно. Мені до слів сім'ї Корчинських додати абсолютно немає чого.
avatar
0
7 iv-ann • 18:41, 26.03.2018 [Лінк на твір]
Якщо аналітично думати - то подумайте як діє влада у світі , а вона майже всюди однакова - тобто влада це гроші , або влада - це люди які мають гроші і командують людськими ДУМКАМИ . Я не буду аналізувати вчинки Надії , ясно що у багатьох випадках вона , мяко кажучи , робила не те . Але просто хочу звернути всіх уважних , аналітичних , розумних і думаючих людей - якщо Росія засудила Надію на 22 роки , а Україна - хоче засудити її чи не довічно , то справа в Людині ( я думаю що на місці Савченко міг бути і я  , як активний борець за народну справедливість , тобто той що НІКОЛИ НЕ ДОГОДИВ НІЯКІЙ ВЛАДІ ) , тобто в ЧЕСНОСТІ проти влади , тобто чесному висвітленні дій влади - а Надія - виступала в Росії- ПРОТИ російської влади , а На УКРАЇНІ - проти української влади - то задумаймося , незважаючи на імена - якщо людина не догоджує владі , і навіть деякі країни осуджують в однаковому напрямі - то вся справа чи в людині , чи у владі ! Тобто може справа втому - що ця людина , чи будь хто інший хто виступає за справедливість , за чесність , тобто це все і є чи не проти кожної влади ( ясно спочатку деякі влади на світі і були пронародними , а згодом ставали протинародними ) і чи такі люди є слугами ВЛАДИ ! ПОДУМАЙТЕ ... можливо я заплутано написав , але якщо коротко то звучить так - якщо Людина ( в даному випадку Надія) недогодила ні Пропутінській владі ні ПРопорошенківській владі - то може справа саме у лідері і її оточенні , яке керує владою - а саме справа в Путіні і в Порошенко , а не справа у САВЧЕНКО ... А якщо ви чесна людина - то могли б ви бути на її місці . Це я пишу не для дискусій , а для думання , бо по перше - хто з нас знає Савченко ОСОБИСТО - щоб її кроки аналізувати  , а те що говорить влада , чи преса - я наприклад ні в подіях про Савченко , ні в інших справах - НЕ ВІРУЮ , може я Хома невіруючий , але доки я не вклав свої пальці в те що робить влада  і те що робить Савченко - я нікому не вірую , а ні Савчеко - яку я не знаю , ані у владу - якої дії я бачу на кожному кроці , ось і це є питання на засипку кожному АНАЛІТИКУ !!! Не ображайтеся - але подумайте !!!
avatar
1
8 Panna • 18:48, 26.03.2018 [Лінк на твір]
Вибачте,якщо 75 % українців  дурні,то 25 % нічого з дурнями не вдіють.Виходить так. Але ми також прожили життя,можливо не таке і легке,тому ми мабудь бачимо і іншу сторону медалі.А Корсинські мені не цікаві,так як  я багато чула їх висловів.І ще одне: хороша сім"я живе в мирі і злагоді з усима сусідами,а в поганої нема ладу і в  домі. На все добре!

P.S.НАША ДЕРЖАВА-ЦЕ І Є НАША СІМ"Я,А НА СЬОГОДНІШНІЙ ДЕНЬ ЯК СІМ"Я- ВОНА ДУЖЕ ПОГАНА.
avatar
1
9 iv-ann • 19:04, 26.03.2018 [Лінк на твір]
Я розумію так - хто називає рідний народ дурнями - його неповажає . Я добре розумію і те що в багатьох випадках люди діють і живуть просто на виживання , але від цього ми і ніхто навколо із нас не стали дурнями - можливо сказати так - що 75 % народу України - зовсім не довіряють нікому , але це не значить що вони дурні . Людина яка називає тих що біля нього дурнями ... думаю вже неправильна людина . Просто багато людей глибоко не замислюються , а головне - ці якраз відсотки - це просто люди що бояться взагалі щось сказати , то потраплять під сокиру як Гонгадзе ... А Надія Савченко всесвітньо відома людина - і її не можна знищити як Гонгадзе , і зважаючи на те що вона зробила багато помилок і до неї можна причепитися за це - вони , влада , це використали на свою користь . Бо що вартий Наприклад , заочний суд над Януковичем чи над іншими чиновниками які втекли ! Хіба це не говорить про те що влада шукає лише причину щоб відволікти людей від справжніх проблем - постійне підвищення тарифів , корупція , скачки долара , зубожіння населення , неправильні реформи і т.д. і про те що більшість людей із владних структур , і навіть Сам - має бізнес у ворожій країні , У РОСІЇ  !!! Ось про що треба говорити , а не про якусь Надію Савченко . Хіба те що відбудеться чи не відбудеться суд над нею - ми станемо краще жити , і чи не сама українська влада є і рекетиром для власного народу і сама українська влада є і терористом - бо тероризує власний народ неправильними реформами , нестійкістю економіки , зубожінням і іншими економічними і ПСИХОЛОГІЧНИМИ проблемами , тобто ЗНУЩАЄТЬСЯ із власного народу як може , і МИ НА ЦЕ МОВЧИМО , і підкидає нам Надію Савченко для того щоб ми відволіклися від справжніх проблем !!!
avatar
0
11 iv-ann • 19:25, 26.03.2018 [Лінк на твір]
Хоча не маю часу , і недавно важко хворів , я не міг пройти мимо цих коментарів . Люди добрі - будьте мудрими ! Навіщо нам сваритися і шукати між собою ворогів . Ми , можливо кожен по своєму розуміємо як вилікувати Україну , і витягти її з лабет корупції і вовчої влади , і не можемо зрозуміти , що влада хоче людей , тих хто їй , українській владі не підчиняється - просто пересварити між собою , шукати ворогів між патріотами , щоб лише ніхто не рухав ВЛАДУ і всі проблеми які я тут назвав  , породила влада із нашої мовчазної згоди . Єдине що можна подякувати владі - ми маємо можливість ВІЛЬНО ВИСЛОВЛЮВАТИСЯ - бо в Росії такі висловлювання про владу могли більшості з нас , де б ми не були , коштувати можливо і життя ! Бо у решті випадків - українській владі нема чого дякувати !
avatar
0
12 ruhlyvy • 23:22, 26.03.2018 [Лінк на твір]
Пане Іване, вдячний Вам за Ваші емоції, але я сказав вже УСЕ, що хотів, тому віддаю мікрофона сім'ї Корчинських, котрі розтлумачили стосовно пані Савченко чітко, докладно та ВИЧЕРПНО вірно! Дивіться, думайте та робіть висновки!
Смерть ворогам України! 
avatar
0
13 kraynyuk46 • 15:16, 28.03.2018 [Лінк на твір]
Прикро усвідомлювати, що ми так помилилися стосовно цієї української "патріотки". Всі про все знають. Ні про що говорити. Народ сам винний в тому, що створює собі необачно  кумирів, а потім починає роздивлятися що і до чого. 
***З днем народження, Борю! Хай тобі в усьому щастить!
  s-7  happy3
avatar
0
14 ruhlyvy • 16:32, 28.03.2018 [Лінк на твір]
Щиро вдячний тобі, Надя, за твою солідарність та гарне поздоровлення з моїм днем народження! 

table-2
avatar
0
15 Stodolia • 12:29, 31.03.2018 [Лінк на твір]
ворогів у нас багато
всі вони у рідній хаті
хто є хто ніхто не знає
а хто знає - факти має .
Українська влада , і чи не усяка влада , це власне вмілі підтасовуючі факти люди . Шкода що я не знаю правди . Я просто хочу уявити таку людину , нормальну , на яку через якісь його погані дії , а можливо добре підтасовані дії вилиється скільки негативу і неправильного матеріалу . Ясно що можливо і сама Савченко є дещо неправильно діючою людиною , а все одно завжди одне питання - чому вона погана і для Путінської влади і для Порошенківської влади , один цей факт хоче дати переосмилсення всієї історії ... А решта - ніхто з нас не знає Надії Савченко , не бачив її дії , без телебачення і інших інформаційних , можливо паплюжень , так само ніхто не знає автора цих слів , так само і мене - хіба зі слів , якщо хтось на мене напише щось таке як на Савченко , ви зможете сказати хто я насправді ... Ось над чим треба задуматися , а я ОСОБИСТО НЕ ВІРЮ ТЕПЕРІШНІЙ УКРАЇНСЬКІЙ ВЛАДІ , ПОДИВІТЬСЯ ЩО ВОНА ДОБРОГО ЗРОБИЛА , і чи може вона АДЕКВАТНО СУДИТИ ЧИ НАДІЮ САВЧЕНКО ЧИ МЕНЕ ... А ми вирішуємо долю одним помахом пера , не знаючи досі справжніх фактів ... Чи можна так говорити зі слів інших людей ...
avatar
0
16 Stodolia • 12:39, 31.03.2018 [Лінк на твір]
В мене виникло ще одне питання на засипку , тим хто за чи проти Савченко - хто кращий Савченко - чи Луценко , чи Порошенко ... І з ким легше боротись і проти кого легше висловлюватися - проти Савченко , проти Луценка , проти Порошенка і його компанії проти банкірів , суддів , тобто проти всіх корупціонерів , чи проти якоїсь , поки що непотрібної і не змінюючої ситуації Савченко . Що буде якщо усунути Савченко - чи стане українцям краще жити , а що буде як усунути Луценка , Порошенка ... змінити владу - чи стане нам краще , де більше шансів - базарити про Савченко , чи боротися проти тих що я назвав чи неназвав - тобто поганих корупційних людей ... Де легше нам казати , і де важче і з ким боротися , ось що головне , відповідайте ХТО ТАКИЙ РОЗУМНИЙ ???
avatar
0
17 ruhlyvy • 14:15, 31.03.2018 [Лінк на твір]
Пане Вікторе, АБСОЛЮТНО чітко на усі Ваші запитання відповідають Оксана та Дмитро Корчинські у відео, котре є і тут, і на Головній сторінці цього сайту. Знайдіть можливість та подивіться!
Про моє ставлення до пані Савченко я ВСЕ сказав у вірші. Мені там додати немає чого! Я гірко шкодую, що написав їй схвальну присвяту рік тому! Вже її босоноге дефіле по бетону Борисполя викликало в мене ВЕЛИЧЕЗНІ сумніви щодо її адекватності. А далі були численні пресконференції, де вона ковтала воду з горла та бігала курити на двір. Хамські манери, нетрадиційна сексуальна орієнтація, незрозуміла поведінка в ПАРЄ - усе це поставило купу запитань. Тепер усі крапки проставлені! Ото і все, що маю!
Решту Вам розкажуть РЕАЛЬНІ патріоти України - Оксана та Дмитро Корчинські.


Додати коментар:

Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ComForm">
avatar


ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин

(50 коментарів Ви можете переглянути на сторінці "НАШ ТОП ++")

karas: Ми різні люди , добрі й злі , та правда завжди головна в житті .

karas: Коли не ділимося добром приходить зло , але про це ми дуже часто забуваєм .


     


Форма входуу
Логін:
Пароль:
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК    
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com


НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz