Слушне звернення, пані Катерино, але історія чітко показує, що жодне неподобство у світі ніякі, навіть геніальні, поети не зупинили. Творчі люди мають зовсім інше призначення - вони акумулюють в своїх творах дихання часу і показують усе те всім, хто хоче бачити і чути. Художні твори - це такий собі щоденник нашого життя. Скажімо, для тих, хто хоче зрозуміти - ЯК і ЧИМ жили люди в минулому, достатньо зануритися в літературу та живопис того часу. Так, творчі люди мають ВЛАСНЕ бачення життя, але коли береш не одного творця, а багатьох, то все стає зрозумілим.
Дуже дякую,п.Борисе! Воно, звичайно, зрозуміло, що з пером не йдуть проти гармат, але не забуваймо, що поезія - це слово, а " Першим було слово і слово було у Бога", та й всі війни закінчуються за столом переговорів. Кажете щоденник життя, а я кажу - рушійна сила, та іскра котра запалює полум'я у гарячих серцях, котра веде до звершень висміює, підбадьорює, закликає. Ось таке моє бачення. З повагою.
На все свій час,п.Галино, на все свій час. Все наше життя - це відпливи і припливи, мабуть, зараз у поезії відплив, тому мусимо трохи почекати. Дуже Вам дякую за віршований коментар. Наснаги!
З Польщі ПОЕТІВнаших бачу. Наші вони, а неСВОЇ. Вони сьогодні і вдень сплячі. А на СХОДІ ідутьбої... Немає Симоненків,Стусів. Немає Лесі ніФранка... Куди не глянеш - боягуси. Вони бояться свогоЯ... Дякую за порвчальний вірш. Як завжди з Повагою до Вас, Пані Катерино Василь Шляхтич з Польщі Оцінюю Вашого вірша на 5+. Будьмо!
Можливо. Статистикою не цікавилась, але читають всі без винятку, а пише не кожен.Дуже дякую!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")