Той плаче, той скаче, а той випиває. У кожній країні усяке буває. Сміються - це значить живі і здорові, А не статуетки якісь мармурові, І мають веселу удачу і душу, і тут я відверто сказати вам мушу: - Мій добрий, товаришу і побратиме! Не варто вважати усіх людей злими. Така вже удача людської подоби, Не може тримати щоденно жалоби.
ПОЧНЕМО ІЗ ТОГО, ЩО ЖОДЕН ЗАКОНОДАВЧИЙ ДОКУМЕНТ УКРАЇНИ НЕ НАЗИВАЄ ВІЙНУ ВІЙНОЮ. ТОБТО, ЧИНОВНИЦТВО НАЗИВАЄ ЇЇ АТО. ТОЖ ХОЧЕТЬСЯ ВІДПОВІСТИ СЛОВАМИ Л.УКРАЇНКИ "ЩОБ НЕ ПЛАКАТЬ, Я СМІЯЛАСЬ"
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")