Думкою одною дурень багатіє,
А ділок - бездумний, зате вправно діє.
Том палаци в нього, яхти, мерседеси,
А у дурня тільки лігво без адреси
Геть женуть бомжару і з села, і з міста,
По помийках шарить, щоб чогось поїсти.
Дурні, відгукніться! Чом нас так багато,
Доки ж будуть гроші думку обминати.
Чом ділкам бездумним віддали країну,
Чом дали їм вільно красти без упину.
Адже в нас є думка, а в ділків немає,
Як же так, що з нею, ми дійшли до краю.
Встаньте отряхніться, думку приготуйте,
І з її набутків діток нагодуйте!
18.07.2018
|