із хаосу постане враз порядок,
зметуть усе сміття докупи,
і з нього вибудують піраміду або вежу,
та треба нам людей із інтелектом,
таким, як має кожен ректор,
або учитель, чи проектор,
тим інтелектом ми збудуєм' корабель міжгалактичний,
усі інтелектуали полетять аж до сузір'я,
де не буде ніяких поганих,
лише- хороші й мудрі,
розумні і дотепні,
де усі дні будуть лиш теплі-
ні- спеки, ані- холодів,
і кожен буде мати, що хотів,
не буде там багатих або бідних,
усі будуть щасливі,
і будуть там творитись дива,
і - чудеса,
якщо захочуть того Небеса.
Іван Петришин
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")