З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ!
Покрова, козаче, - це свято твоє.
Воно тобі віру й наснагу дає,
І сили примножить, як станеш у бій
В ім’я миролюбних надій.
Хай кришаться ночі від куль навісних,
Ти – син України – міцніший від них.
Не просиш ти в Бога відзнак, нагород:
Мета в тебе – вільний народ.
Ні гуркіт гарматний, ні буйні вітри
Тобі не страшні, з себе кулі стряхни…
Устань понад світом на повний вже зріст –
Хай бачать козацький наш хист.
Покрова, козаче, - це свято твоє,
Бо Матінка Божа завжди поруч є
З тобою, соколику, мужній козак.
Це добрий для воїна знак.
|