В НАШИХ РУКАХ - МАЙБУТТЯ
Рік особливий буремно-строкатий
Шанс нам змінитися дав:
Знов собі "старшого" брата шукати,
Чи в Україні господарем стати -
Вільній між вільних держав.
Знаю: холодна війна інформацій
Знищує віру в святе.
Вперше народ наш став рівним між націй!
Нам не потрібно для мозку дотацій –
Рід наш на Віче росте.
Маємо ми волю Господа, люди,
Гідно змінити життя.
Всупереч діям сусіда-іуди
Знають про нас, українців, усюди.
В наших руках - майбуття!
Брати на глум рушники й вишиванки,
В Усика – чуб козака
Не дозволяймо, панове й панянки!
Не відпустім Україну у бранки,
В рабський гарем східняка.
Голос наш - крапля у спеку цілюща,
З друзями крок в майбуття.
Це материнська молитва всесуща,
Слава народу в віках невмируща,
Вільного серця биття!
|