Поки ще кличе.
Зараз в світі – всі з вусами,
Їм – не до науки:
Не про Боже помишляють,
Гріють собі руки,
І кохаються без тями,
Лізуть у болото.
Замість Бога в них нірвани:
Порожнеча, злото.
Не тягніть прокляття, люди,
На себе, на діток.
За безбожжя кара буде
Для усього світу.
Відкрий вуха свої, брате,
Господа послухай,
Ти ще можеш вибирати.
Чуєш? Кличе. Рухайсь!
|