Впав сендвіч донизу ікрою...
Панує нудьга наді мною...
З екрану - мерзотна попса...
Здається, пішло все до пса...
Лікує Pink Floyd мою душу...
Зі святом вітати всіх мушу...
В маршрутці несе перегаром...
Фольгу гонить вітер базаром...
Спустошення, роздратування...
В кишені цигарка остання...
Несеться світ в той самий вир...
Ну що, Happy F*cking New Year?..
01.01.19р.
|