Хай сади довкруж квітують,
І колосяться поля.
Найдорожча в світі чуєш,
Ти мені, моя земля.
Тут колись я народилась
І зробила перший крок.
Книжку з трепетом відкрила,
Як озвавсь шкільний дзвінок.
Вже дорослою я стала
В косах проблиск сивини...
Я не хочу, щоб страждала
Батьківщина від війни.
То ж премудрий мій народе,
Обери свій вірних шлях.
Шлях добробуту й свободи,
Знай, що це - в твоїх руках.