а, ві Львові, є лемкове,
ф Станіславі, юш нима:
ше ся згадуйи лимковство,
як приходит там зима,
бу дванайці страв там варат,
бу там кутя для пукути,
і чирвоний борщ, як кров-
то є лемківска любов,
то є теж і сумна тризна,
спогад річний пру Вітчизну.
ту- ни Львів, і - ни Ряшів,
ту- ни фсі і ни все - наші.
рано слухам мобілки нуту,
щуби фстати, і - ду душу,
пумулитися, пуїсти,
і русправити си косьці,
радійо слухати в злосці-
ду- руботи, ду- руботи,
шуби зьняти фсі турботи,
бу тре' дальши шось рубити,
шуби можна було жити:
треба гроший, шуби їсти,
шуби ліків накупити,
шуби вбратися сяк-так,
купити субі бурак
для бурщу, ше- трохи бульби,
хоть їсти 'ї ни можна,
ше овочів і варив,
шуби хлоп рубив і жив,
і писав, і твурив,
пуміж грядків і нив,
шуби ше ся мулив,
шуби ше ся і фчив,
шуби міг пізнавати
знаки часу і див.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")