Не знаю, Борю, чи подіють твої заклики на нерозумних українців. Ти подивися тільки, хто лізе у Раду — Клюєв, Шарій і їм подібні. Опоблок ВИМАГАЄ звільнити негайно Єфремова. Це тільки початок. Попіднімали голови ті, кого давненько не було чути. Бачили очі, що купували, їжте, хоч повилазьте. От так-то. Дякую за вірш.
І тобі щира подяка за відгук, Надя! Я хотів би повністю помилитися стосовно перспективи України під проводом Зеленського, але все виглядає погано. Зараз Україна у захопленні від неначе вдалого туру новообраного президента до Європи та Канади, але все те - бла-бла-бла. Головне - не тури до цивілізованих країн, а те, що буде в Україні після виборів до Ради. Ото тоді ми і побачимо - яка то буде в Неньці Європа та Канада. Судячи з усього, в Раді буде страшенний срач, бо проросійські сили, відверті і завуальовані, будуть у більшості. Аферист Гордон пропихає Смєшка, видаючи його за державника-патріота. Але цей "патріот" труїв Ющенка і багато років пов'язаний із Луб'янкою. Так, його не спіймали, але ж все сходиться на тому, що Смєшко - перевертень. Так це, неначе, - українець! Але ж у Раді буде і до чорта ВІДВЕРТИХ москалів! І ото так - хто нишком, хто у лоба вони запросто можуть переписати Конституцію і зробити з України абсолютно усе, що завгодно! А тоді вкинуть те на референдум і бидлота хохляцька, що не бачить нічого, окрім власного города з колорадськими жуками, може те завітувати. І - аля-улю! - Україна вже Малоросія(читай, Каганат "Україна")! Оце буде реальність, котру переламувати прийдеться кров'ю героїв-відчайдух. Дуже тривожний час йде, Надя! І дав би Бог, аби я виявився неправий!
ТАк ... чужих пройдисвітів (мяко кажучи ) над нами дуже багато - Біда України - у неї ще немає НАЦІОНАЛЬНОГО уряду і президента - і тому ми так живемо , а коли ми дозволяємо таким ... як ви писали керувати ... значить вони над нами ще й сміються - що українці їм дозволяють над собою знущатися - вам там здалеку як кажуть більше видніше - а нам тут важко боротися , приїжджайте до нас - і будемо разом - громадою , сокирою по них !!! що скажете ... на запрошення ...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")