У капкан попалися, більше не сміялися,
Тисне! Ой болить!
Все, що здобувалося , кровя’ю поливалося,
Зникло! Що ж робить?
Вірили- корупція, це така конструкція,
Можна розвалить,
Спершу коронація,потім демонстрація
Й буде добре жить.
Голова зав’язана, брехнею підмазана,
Темрява в очах,
Все що обіцялося, на словах зісталося,
Перед нами-жах!
Знову та принада, людська барикада,
Повний брехні міх,
Колом обертається,що було вертається,
То хіба ж це сміх!
|