Ми не віримо коли йде війна,
Коли нас вішали, вбивали,
Коли насміхалися над нами.
І Крим у нас відібрали.
Коли голодом морили,
Коли нас насилували і ґвалтували,
Коли Гетьманів в Сибір,
На вірну смерть відправляли.
Нам тепер дозволяють,
Говорити по українські,
Та, щоб не образити москаля,
Інакше ми націоналісти.
|