"Я ПОВЕРНУЛАСЯ"
Сумно бачити мені коли ми одинокі,
Братайтесь сестри і брати,
Українці мої сонцеокі.
В Україні йде війна,
Російські брати роздирають.
Напились сатанинського вина,
І нас повчають.
Ми вистоїмо я знаю,
Проти злодіїв і сатани.
Коли пройдемо свою Голгофу,
І воскреснемо у Хресті.
Видаляєш ти мене з інтернету
Яничару горбатий
Та знай, що чаша твоя
Тебе не мине і твоєї хати.
Бо правда сильніша брехні
Тобі не здолати,
Господь в Істині святі,
Та тобі начхати.
|