Душевно - чистий вірш і читається не дуже складно, хоч Ви перемішали все, що можна і що ні; ритм, способи римування, стиль. Можливо, Ви новатор в українській літературі і висвітлюєте все в своїх роботах чого я ще не знаю. Все ж зверну увагу на одну фразу. "Розіб'ю я крильми хмари," Чи не краще буде написати Розіб*ю крильми я хмари - з огляду правильності наголосів. З повагою Чумак.
Можливо, другий варіант і краще, Ваш, але коли під впливом емоцій пишеш, іноді не помічаємо якихось помилок, вірші я пишу з дитинства. В різні періоди, вони в мене різні...Дякую, якщо Ви, коментуєте, значить вірш сподобався і чимось зацепив, а це вже велика подяка від читачів ...
Так, мені подобається Ваша поезія своєю простотою і чистотою, а щодо досвіду то скажу так; скільки людина живе - стільки й учиться і невігласом помирає. Пораджу Вам вичитувати свої вірші, тобто перечитувати декілька раз і підправляти, а вже потім випускати їх в світ, адже це наше творіння, наші діти, то хіба ми хочемо, щоб наші діти виглядали неохайно. З повагою Чумак.
Так ... Я також кажу часто і самому собі , чи віршовані вірші , чи без ритму , все треба повторювати щоб звучало в душі . Кожне слово вимірювати перше в собі , читати і перечитувати , і я зрозумів одне - сьогодні я дивлюся і думаю що я написав геніально , а завтра вчитався і зрозумів - що до генія мені ще дуже і дуже далеко і треба ще багато вчитися . І коли це зрозумієш , відчуєш радість від своїх слів і творчості . Досконалість - це велика праця , і постійна праця !
Та завжди для кожного хто тут пише чи де інде , головне - що він тут , що не займається поганими справами , і дарма що ще не виходить , дарма що дуже далеко до красивих віршів і інших творів і творчості , головне - СТАРАТИСЯ і згодом все вийде . І не звертайте уваги деколи , що не виходить , ПИШІТЬ ... і далі все вийде . Друкуйте і будьте готові що не все так відразу і виходить ...
Відчувається невиправний оптимізм. Звісно, у реаліях сьогодення усе геть інакше - і крила мрійників одразу зникають :( Але якщо не хотіти кращого, то як тоді жити? Дякую за позитив!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")