Знову йде війна, як в сорок першому,
знову льється кров і гинуть люди.
Битву за вільну Україну не завершено,
попереду ще битв багато буде.
Стогне сльозами й кров'ю зрошена земля,
туманом горе котиться над нею.
За що ця кара божа матерям
синів - гироїв на цвинтарях оплакувать сім'єю.
А ви христопродавці з чужини
злорадно насміхаєтесь над горем сивим.
Вам слави хочеться, вам хочеться війни,
землі й долярів хочете, то подавіться ними.
А вам стражденні матері
здоров'я й миру всім бажаю
героїв-воїнів полеглих на війні
вічно пам'ятати закликаю.
Звісно, нам потрібен мир, а вірніше наша перемога!!!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")