Я хочу заховатись у кутку. І взяти в руку склянку коньяку, Щоб не знайшов мене ніхто, Щоб закінчився "цирк цей шапіто". Вважає він, що все це смішно? Що визволяє він нас спішно? -Чому, навіщо ти приперся? Якого чорта до нас вдерся? Нажаль мої слова лиш на папері, Давно ж відкриті в пекло двері, Ти скористайся й небарися лиш, Ти Україну в спокої залиш. З собою забери сволоту, Гони її в своє болото." Відповісиш москальська голова За свої вчинки, вбивства і слова. Сьогодні в вірші не важлива рима, Ми доберемося ось-ось до Криму, Росія розпадеться на шматки. І нам вже не страшні її пастки. А нас чекають розквіт й відкриття, Ми винесем з країни все сміття. І з гордістю майбутнє покоління, Нехай живе без жодного сумління! 14.10.2022 Анна Стоєва.
Дякую, люблю Ваші коментарі! Приєднуйтесь на моїй сторінці в Інстаграм до поетичного конкурсу "Без кота сумне життя ..."kolisnichenko.ann, було б дуже приємно, якби Ви стали одним з судддей конкурсу. Подумайте
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")