Як зібрались можновладці На рушник країни Тай танцюють дикі танці А Украйна гине. Так зібрались, що пихатість Долі нам ламає Всі танцюють дикі танці А біда чекає Кожен каже, що найкращий Життя обіцяє Двадцять років як минуло А життя й не має. Поставили Україну На кшалт як корито, Та все ділять можновладці, На овес та жито Тягнуть сало, тягнуть жито Тягнуть на ізвозі, Де ти наша Україно В кого на порозі. Де ти наша Україна, Ненька щиросерда, Туга твоя, довга коса Та коса не тверда. Де махне, там і покосить, Долі всіх ламає Та чомусь ті дикі танці Вона не вивчає. Краще знає серед всіх Цінову політику Що в державу, що собі, Що віддать за критику Гривня падає, росте, То знову кульгає Юля наша так цвіте Мов черешня в гаю. Та не лиш вона одна Довічно працює Спину гне аж до пізна Прибуток рахує. Грошики склада в мішки Закриває в банки Та збирає корішки А від банок склянки. На процентах так живе Що в житті все має Газу стільки відбере Скільки заховає. От політика чудна Скільки всього має А народ як мав рожна Та щей довіряє. Хоче правди, рублика, Ділить дірку бублика Скільки ще з брехнею жити Дайте спокою пожити Щоб без нервів та в теплі Щоб зі хлібом на столі Щоб стояв квас літрів пять З переляку щоб відлять. Щоб була горілка в банці Росол, пиво, по таранці, Щоб яєшня на столі Свіжина по три рублі От життя тоді настало, Не хотілось би і сала, За таку політику, Завжди зважиж крутику.
|