Мужчини не годні! Вся історія Вкраїни, раніше й сьогодні, Показує, що правити мужчини не годні. Роздирають Україну, крадуть, що попало: Була власність у держави і на раз не стало. З сусідами не миряться, пнуться воювати, А на потім зостаються без власної хати. Був Грушевський, і Кравчук був, Ющенко, Кучма - Як не було в Україні толку - так й нема. Тож задумаймося люди над важним моментом! Може краще нехай жінка буде президентом?! 02.02.2010р.
|