Порозкидав вас всіх по світі, потреб життєвих водопад, чиїсь батьки,брати і діти... Та повертайтеся назад. Вас Україна приголубить, пригорне і зігріє завше, кричать поля,неначе губи, верніться,люди,це все ваше. Вона ще сповнена батьківської надії, розкидує по небу маячки, та вітер наш,мабуть,до вас не віє, не повертаються додому діточки...
|