НАША ДОЛЯ Тримайте порох сухим - Ще не раз вмирати молодим. І воюючи з побратимом за волю, В руках міцно стискати зброю. Тримайте порох сухим, Не час ще спокійно спати, Допоки нашій Долі Недоля буде вузли заплітати. Не доля нам жити в кайданах, У ворога бути в рабах, А доля вмирати щасливими, Будучи в сивих літах. Годі! годі вже злу коритись Годі! треба до свого Роду хилитись. Ти Рус – в руках меч сталевий. Ти Українець – духом нескорений.
|