*Любов єднає*
Друзі,мізкуючи над нашим нікудишнім життям,з*явилась ідея. Нас,анумівців
, небагато. І кожен окремий голос ,голос творчої особистості,він ледь-ледь
чутний ,навіть,на цьому сайті. По одинці ми мало що вартуєм,гуртом же,як
говорять,* Легше і батька бити.* А що,як нам усім разом стать першим
гуртом,який покаже всій Україні,що рідне слово живе ,квітне і приносить
плоди(духовні).
Любов,як відомо,це рушійна сила будь-яких починань. То ж давайте
спробуємо організуватись і попрацювати над проектом,під робочою назвою,скажімо,*Любов
єднає*.В чім суть. Кожен автор подає 3-5 власних творів про кохання(їх кількість
залежатиме від бажаючих взяти участь)до
робочої групи. Серед нас є мовники,художники,композитори,словом
ті люди,які змогли б створити книгу на рівні. У нас,переконаний, є виходи на видавництва. Наша географія -- це вся Україна і більше. То ж давайте
доведемо і собі і людям власним прикладом,що тільки в мові,любові та людяності сенс життя. І вся ота,вибачте,туфта
про різні розколи відпаде сама по собі. А видавши колективний збірник з гарною
передмовою когось із відомих і маститих, голосно розпрезентуємо його.
|