Ти народився на своїй землі В країні, де землі родючі Де річка Дніпро не першій вже вік Жене в синє море хвилі блискучі! Невже ти родивсь на нашій землі Щоб згодом зрадником стати? Щоб мову забути, піти в москалі І рідную неньку продати? Невже надарма тебе батько навчав Цінити своє ріднеє слово Надарма плекав в тобі дух козака, Який вже заріс кацапньою? І вже одинаково, мабуть, тобі Що десь там далеко у Львові Чекає родина тебе вдалині Й всі твої вірнії друзі й знайомі! Невже просто Брутом виростеш ти Забудеш ти свою родину І матінку рідну, і рідних братів? Забудеш свою Україну???!!!
|