Сьогодні знову, дорога Харите, До тебе линуть і думки й слова. Чи не втомилася іще блудити по світу… Чи іще жива?.. Прийди, Харите, уві сні з’явися. Хоч вісточку пришли у два рядки. Через кордони серденьком озвися Згадай про рідні, батьківські стежки. Тебе чекати… Господа молити Всевишній чує щирі молитви. Прийди, Харите! Дорога, Харите… Прийди. - Щоб вже ніколи не піти.
|