**** Мій голос не загубиться в пітьмі, Він, як і твій, чогось таки вартує. У нім надія рветься із душі, Що Україну ми з біди врятуємо. Хоч є між нами безліч ще „ділків”, Що вправно володіють „словом честі”. За ними йдуть і вірять тільки ті, Хто у багнюку хоче нас привести. Але вважаймо – справа не в словах: Палких, всеобіцяючих, крилатих. Огляньтеся, прикиньте їх діла... Невже не чуєте, не бачите „строкатих”? В них за спиною поле у гріхах, Попереду – у мріях – шлях до влади. Що їм до бідних, взагалі до нас, Хто без грошей і той, хто без посади У патріота – в серці кров нутрить, В душі – жалоба, посмішка крізь сльози. Надія квітне, щоб свобідно жить, Як і належить вільному народу. Тож „голос” мій не згубиться в пітьмі, Його душа виштовхує з утроби. І той, хто викине його в смітник, Лише нащадкам своїм кривду зробить.
|