Ну, й реакція у вас, Катю!.. Мабуть, цілу ніч не спали і вдень вашій душі спокою нема від урядових реформ. Я також учора допівночі слухав Тигипка. Погоджуюся з ним, що зміни потрібні, але й заперечую йому: - Чому всі зміни за рахунок простих людей?.. Вдаються вам вірші про всім нам наболіле, давно це помітив.
Дякую,Вікторе!Слухала я Тигипка і так мені боляче було, як він в позі слуги, сказав,що пенсії тих віп персон мусимо прийняти за належне, що вірш сам вилився на папір.Мені більше сподобалися виступи іноземних гостей.
Дякую за оперативність. Наступили Ви на мозоля проблеми простих людей, не ВІПів Навіть не знаю, коли ми звільнимося від тих нахлібників, більшість з яких має стільки коштів, що без пенсії могли б вільно жити. Тільки от "жаба" задавить їх, що комусь її віддадуть. Серед політиків, які зараз є і при владі, і при опозиції, не бачу а ні одного, який би справді піклувався про людей, а не про "своїх"...
Дякую, Василю! Не можу спокійно слухати такі речі. Мені всі говорять, що в мені живе революціонер, але що з того, що можна зробити з тим спрутом, що так обкутав вже майже всю країну, а бріхні вже надоїло слухати. Все у них добре, все росте, все стабілізується, а спитати де і що, то не видно хіба що на папері. Я з вами цілком згідна і я не бачу.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")