Щирий біль втрати відлунює в душі... І викликає співчуття... Але дві строфи з дієслівними римами... І порушений ритм... Автор добре відчуває поетичну струну і повинен ретельніше працювати над віршем...
Давайте пробачим автору цього твору парушення розміру строфи і рими та звернемо увагу на силу тієї любові ,що передана в творі ,звернемо увагу на журбу та біль,що живе в серці автора ,хто втрачав,той знає цю біль.
ПАНІ ГАЛИНО. СПАСИБІ ЗА РОЗУМІННЯ І ЩИРИЙ СЕРДЕЧНИЙ КОМЕНТАР. МОЖЛИВО ЦЕЙ ВІРШ ДЛЯ КОГОСЬ НЕ ЧАСІ. АЛЕ МОЄ ПОКОЛІННЯ ЙОГО ЧИТАЄ І СЛУХАЄ ЗІ СЛБОЗАМИ НА ОЧАХ. УКЛІННО ВАМ ЩИРО ДЯКУЮ.
Пане Іване, дуже-дуже проникливо! Форму треба доопрацювати. Але зміст проймає до глибини душі! Ви вмієте торкнутися серця словом, що для поета дуже важливо.
ПАНЕ УКРАН. УКЛІННЕ ВАМ СПАСИБІ ЗА ТЕПЛІ СЛОВА І ЩИРУ ДУЩУ ДО ВІРША.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")