Славна тема... А розмір? А ритм? Та й коми розлетілися, мов пір'я... "Радіють всі дерева і листочки..." По цьому першому рядку потрібно рівняти всього вірша... Людоньки, чого ж ми такі байдужі до своєї мови? Сідаймо і навчаймося! Хочемо, щоб нашу мову любили і знали чужинці... А самі?..
ПАНІ ГАЛИНО. В ЦЬОМУ МІСЯЦІ ВСІ СЕЛА СВЯТКУЮТЬ ДНІ СІЛ, ВІДСВЯТКУЮТЬ І ЗНОВУ БУДЕ УСЕ ПО СТАРОМУ. ТОМУ ВИ ПРАВИ, ЩО ЗАГУЛЯЛА РАДІСТЬ РІДНОГО КРАЮ. СПАСИБІ ВАМ ЩИРЕ.
ПАНІ АННА. Я ВАМ ЩИРО ДЯКУЮ ЗА ЩИРИЙ КОМЕНТАР, І ЗА ТЕ ЩО ВИ З ВЕЛИКИМ НАТХНЕННЯМ ПРОСЛУХАЛИ ПІСНЮ. ПОДЯКА ВІД МЕНЕ І ЬЕТЯНИ.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")