Головний корупціонер
На ньому шапка аж палає,
А він у голос весь волає:
- Шукайте злодія, мерщій!-
І хоч в Донбасі народився -
По всій Вкраїні розплодився
І вкоренився міцно в ній.
На виборах всім обіцяє -
Корупцію він подолає
І прибере її до рук.
Хто з людей старший – добре знає,
Що так в природі не буває -
Не вийме око Круку Крук.
Це - обіцянки й показуха.
Стирчать з-під шапки Цапа вуха.
Кого пустили ми в Город?
Загнали Вовка у Вівчарню,
Замком закрили стару Псарню.
Чи розуміє це народ?
Патякання тут не поможе.
Тоді народ повірить зможе,
Як власний приклад учинить.
Із себе треба починати
З корупцією воювати.
Народ не вдасться обдурить!
18.10.2011р Пилип Тихий
|